Zdravilna moč pravljičnih delov v nas

PLAVAJOČI GRADFAZANOV KOTIČEK
Petek, 28.7.2023 ob 12.00

Plavajoči grad je prav gotovo pravljični festival in s tem predstavlja prostor za prebujanje in povezovanje naših notranjih pravljičnih junakov. V nas živijo številni pravljični liki, tisti, ki jih poznamo iz pripovedovanja ali branja pravljic iz otroštva in tudi kasnejših let pa tudi takšni čisto naši, unikatni, ki odpirajo in spodbujajo našo igrivost, čarobnost, predstavljajo naše notranje vire moči. Narava in lepota skupnosti te čarobne elemente še močneje vabita, da pokukajo na površje.

Prisrčno vabljeni na terapevtsko podprto, magično prepojeno in igrivo delavnico v zavetje peruti Fazanovega kotička. Naš glavni namen bo prebujanje in povezovanje naših notranjih magičnih pravljičnih delov in s tem podpiranje sebe ter s tem celotne plavajoče skupnosti. Domišljiji, intuiciji in naravi bomo pustili prosto pot in videli kaj se zgodi ?.

Izvajalka: Anja Ibrčič, mag. psih., specializantka integrativne transakcijsko analitične psihoterapije

Anja je igriva, empatična, romantična, kreativna, včasih zasanjana in precej umetniška duša, ki časti naravo in vse kar ta obsega in je ustvarila. Ukvarja se s psihologijo, psihoterapijo, dela v svoji zasebni psihoterapevtski praksi ZAŽIVETI, ozavešča o duševnem in telesnem zdravju, uči pilates, obožuje in ustvarja glasbo, organizira kulturo umetniške dogodke in tabore (Štrpedov rod, Festival zdravih navad- Fazan…). Ne ustrezajo ji okvirji, želi potovati izven njih in tam skupaj s somislečimi dušami verjame v magične trenutke.Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.